Ik moet als kimonomerk misschien wel reclame maken voor mijn eigen merk, maar dat wil niet zeggen dat ik niemand anders eens in de kijker kan zetten.

3 Redenen om de Anti-Aging Night Cream van Rituals te testen.

Sinds enkele weken ben ik echt fan van de Anti-Aging Night Cream van Rituals. (En dit is geen gesponsorde post). Ook als 26-jarige is het verstandig om al Anti-Aging crèmes te beginnen smeren. Zo draag je al vroeg genoeg écht zorg voor je huid.

Wat maakt die Anti-Aging Night Cream van Rituals nu zo speciaal.

1. Je kan genieten van een geweldige nachtrust.

Een nachtcrème behoort mee tot je avondritueel (of dat zou toch zo moeten). Vanaf het moment dat je de crème op je gezicht aanbrengt, weet je lichaam al een beetje dat het tijd is om te slapen. Het voelt zo ontspannend aan, dat die goede nachtrust bijna verzekerd is.

Foto: Rituals

2. De geur zorgt voor een wellness- gevoel.

Oorspronkelijk zou de crème geen geur hebben. In vergelijking met de andere Rituals producten is de geur inderdaad eerder neutraal. Maar toch ruik je iets speciaals. Die geur alleen al zorgt voor een wellness- gevoel. Eigenlijk een beetje alsof je op hotel in het wellness-gedeelte zit. Is dat niet het perfecte gevoel dat je kan hebben voor het slapengaan?

Foto: Rituals

3. Het is duurzaam!

Duurzaam in meerdere opzichten van het woord. Ik ben al heel lang fan van de producten van Rituals. Niet enkel voor hun zalige geuren, maar ook voor de mooie verpakkingen. Toch vond ik het altijd jammer die mooie verpakking weg te gooien. Ze zag er immers nog als nieuw uit.

Natuurlijk was ik heel blij toen Rituals besloot om enkele producten een ‘refill’ te geven. Dat hebben ze ook gedaan bij de Anti-Aging Night Cream. Als de crème op is, kan je de helft van de verpakking binnenin gewoon weggooien en vervangen door een volle crème. Je moet dus niet heel het potje (dat overigens prachtig is) weggooien.

Verder heb je écht heel weinig crème nodig. Ik denk dat ik langer dan een jaar ga toekomen met dit potje.

Wil jij je ook graag helemaal zen voelen? Dan heb ik iets voor jou Binnenkort lanceren wij een Yogakimono.

Waarom kan die niet missen in jouw kledingkast?

  • Je wilt fashionable aankomen op je Yogasessie.
  • Je wilt iets dat praktisch is en niet kreukt.
  • Je vindt het verschrikkelijk om tijdens de savasana (lees: ontspanningsoefening) een dekentje te gebruiken waar iedereen al heeft onder gelegen.

Geef een reactie