Zonnebrillen van W.r.yuma [4 duurzame merken waar je nog veel van zal horen]

Autodashborden, ijskasten en andere spullen die normaal naar de grote afvalberg gaan, daarvan maakt Sebastian zijn duurzame zonnebrillen. “It’s not waste until it’s wasted” is zijn motto en als je kijkt naar zijn concept valt dit mooi in het ‘Close- the- loop verhaal’. Elk model wordt op verzoek gemaakt en bestaat maar uit een gelimiteerd aantal stuks. Dat maakt meteen ook dat je een uniek verhaal op je neus hebt staan.


De verschillende elementen van de bril zijn zo aan elkaar bevestigd dat ze makkelijk weer van elkaar te halen zijn. Dat bevordert ook meteen weer het recyclageproces. Het doel van W.r.yuma is om op termijn ook zelf de brillen te kunnen recycleren. In ruil daarvoor krijg je een mooie kortingsbon. Hoe langer je de bril hebt gehouden, hoe meer korting je zal krijgen. Op en top duurzaam dus!


Vond je dit artikel interessant? Wil je graag op de hoogte gehouden worden van duurzame merken die perfect bij onze kimono’s passen? Schrijf je dan nu in als VIP member en kies zelf waarover je informatie ontvangt. Dat doe je door op onderstaande knop te drukken.


word vip member clef antwerp kimonomerk


Geef een reactie