st2

Limited

De ‘exclusive leftover collection’ is een capsulecollectie die bestaat uit kimono’s gemaakt van stofoverschotten. Dat wil meteen ook zeggen, dat er maar enkele stuks per stof verkrijgbaar zijn. Hierdoor verwerken we meteen stofoverschotten en hebben we geen overstock.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

We willen natuurlijk dat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw favoriete stuk. Heb je een ongelukje gehad met jouw kimono? Breng hem even langs. Wij kijken hem na en herstellen hem helemaal gratis.

One size two pieces

Een kimono is het perfecte kledingstuk om in één maat te maken. Geen overschot aan verschillende maten, dus weer geen overstock. De kimono is perfect om te dragen als vest, maar met de bijpassende riem kan je er ook een kleedje van maken. Twee in één is mooi meegenomen, toch?

Stamp

We willen zo weinige mogelijk afval genereren. Daarom maken we geen nieuwe flyers, maar gebruiken we oud papier en vormen deze met onze stempels om tot het perfecte CLEF Antwerp kaartje.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Het duurzaamheidsverhaal trekken we door naar onze labels. Die zijn niet aangekocht. Bij het maken van de samples en de kimono’s blijven er wel wat stofoverschotten over. Hier kunnen we geen kledingstukken meer van maken, maar de stofjes zijn perfect om te gebruiken als labels en wasetiketten.

Happy moment

Een aankoop hoeft niet enkel voor jou een geluksmomentje te zijn. Voor elke kimono die jij koopt, gaat er 5 euro naar het goede doel. Tot de samenwerking helemaal rond is, moeten we nog even geheim houden welk goed doel we zullen ondersteunen, maar je kan er zeker van zijn dat de 5 euro’s mooi opzij worden gehouden.

Pre- order

Momenteel werken we nog op bestelling. Er is dus een minimum aan stock en dit maakt het ook makkelijk om perfect in te spelen op jouw vraag.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Voor vragen kan je altijd terecht via hello@clefantwerp.com