st2

Limited

Het aantal kimono’s per stof wordt bewust beperkt gehouden. We willen uiteraard niet dat jij een stuk draagt dat de massa ook heeft, maar uniek is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er zo weinig mogelijk overproductie is. We willen immers niet dat de kimono’s die door de handen van onze naaister zijn geweest, op de afvalberg belanden.

One size // two pieces

Een kimono is het perfecte kledingstuk om te produceren in een beperkt aantal maten. De kimono moet niet perfect aansluitend zijn, maar wordt getailleerd met de bijhorende riem.

 

We maken twee maten “S/M” en “M/L”.

Stamp

We willen zo weinige mogelijk afval genereren. Daarom maken we geen nieuwe naamkaartjes, maar gebruiken we oud papier en vormen deze met onze stempels om tot het perfecte CLEF Antwerp kaartje.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Het duurzaamheidsverhaal trekken we door naar onze labels. Die zijn niet aangekocht. Bij het maken van de samples en de kimono’s blijven er wel wat stofoverschotten over. Hier kunnen we geen kledingstukken meer van maken, maar de stofjes zijn perfect om te gebruiken als labels en wasetiketten.

100% Designed & Produced in Belgium

Niet enkel het ontwerp van de kimono’s en hun prints, maar ook de productie gebeurt lokaal. Zo weten we perfect in welke omstandigheden de kimono’s gemaakt worden, hebben we minder transport en verpakking nodig en het maakt ook de communicatie eenvoudiger. Zo ben jij er dus zeker van dat jouw kimono op een eerlijke manier geproduceerd is.