Hoe Kan Jij Jouw Kimono Stylen?

Je zou het onderschatten en hebt er waarschijnlijk nog niet aan gedacht, maar elke dag opnieuw je outfit voor die dag kiezen, vergt toch heel wat headspace. Dat is de reden waarom mensen zoals Steve Jobs en Marc Zuckerberg elke dag hetzelfde dragen. Zij vinden het niet belangrijk om de dag door te komen met een goed gestylde outfit en willen die tijd besteden aan hun bedrijf.

Ben je benieuwd naar mijn kimono-collectie? Lees het artikel: Een kimono-collectie, wat is dat nu?

Kimono outfit op punt.

Natuurlijk zijn we niet allemaal zo en willen we liefst onze outfit op punt hebben. Zelf vind ik het ook veel tijd en brainspace in beslag nemen als ik een outfit moet kiezen, zowel voor mezelf, als voor iemand anders, maar ook voor de kimono’s.

Kimono-styling-ondersteuning.

Uiteraard heb ik hier een oplossing voor gevonden! 🎉 Ik laat me ondersteunen door mensen die dit graag en goed doen. Stephanie is een manusje van alles en ondersteunt me op creatief vlak, met ideeën, assisteert, trekt testfoto’s en behind the scenes en ja hoor, ze doet ook de styling. De laatste keer dat ze dit deed kreeg ze ook nog ondersteuning van make-up artist Renée van de beauty- en lifestyleblog Hashtagpink. (Instagram: @Hashtagpink)

Kimono update.

Van deze kimono’s en dus van deze styling moeten nog foto’s getrokken worden. Dat is iets voor deze zaterdag. En die zaterdag wordt hectisch. In de voormiddag leg ik mijn jury af van de collectie die vorige week op de catwalk stond en daarna staat alles in teken van de kimono’s. Uiteraard krijg ik hier weer assistentie van Stephanie en maken we er meteen een leuke dag van.

Klik hier om onze kimonoshop te ontdekken.

Kimono maten.

Ondertussen heb ik ook besloten om vanaf de volgende productie minstens twee maten te voorzien. Dat zal een S/M en een L/XL worden. Door twee maten in plaats van one size te hanteren, kan ik toch voldoen aan de noden van mijn klanten, (want ja, meer dan 70% wilt graag meer maten beschikbaar zien,) maar kan ik nog steeds de eventuele overstock in controle houden.

Ontdek hieronder alvast de styling van Renée en Stephanie en schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van onze nieuwe yogakimono.


Geef een reactie