Ontdek jouw nieuwe zomerkimono, [PRE-ORDERS beschikbaar.]

Ben jij ook volop aan het genieten van het warme weer en de zwoele zomeravonden? Terrasjes, vakantie, zon, stand,… de ideale periode om even te ontstressen. 

Eindelijk….vakantie!

Tijdens deze zomer lanceren we onze nieuwe en meteen ook laatste reeks kimono’s met prints die gemaakt zijn van stofoverschotten. Ik heb deze stofoverschotten heel zorgvuldig uitgekozen en zag er ook meteen de mooiste kimono’s in, die jou zullen laten stralen.

Na dit hardwerkend jaar verdien jij een beetje rust en gezelligheid. Onze nieuwe reeks is licht en cosy, zodat je op het strand of in de tuin je armen en schouders kan bedekken en beschermen tegen de zon en ’s avonds als het iets frisser is, nog steeds een cosy en aangenaam gevoel hebt. 

Kimono summer femme
Klik op de afbeelding hierboven om te bestellen.https://clefantwerp.com/shop/

Nieuw kimono-concept

Na deze reeks zal het concept een beetje veranderen. Er zal een collectie komen van kimono’s met prints die ik heb ontworpen en die gedrukt worden op duurzame/ecologische stoffen. Daarnaast komt er een tweede collectie die bestaat uit duurzame stoffen/stofoverschotten, waar ik geplaatste prints op zet, die ook zelf ontworpen zijn. Ondertussen zijn we ook aan het nadeken over een derde collectie: de herencollectie. Deze drie collecties zullen permanent in de shop blijven en aangevuld worden. We zijn een slow fashion merk dus we zullen niet met winter- en zomercollecties werken, maar zullen vraag en aanbod afstemmen.

Kimono-voordeel voor jou!

Wat zit er nu voor jou in? Voor deze zomer kan je de nieuwe reeks al bestellen. De kimono’s zijn nog in de maak, maar aan de hand van de stof kan jij in onze shop al gaan kijken welke kimono het best bij je past. Het model zal hetzelfde zijn zoals de andere kimono’s op de shop, maar we zullen nu met een maatje kleiner werken, namelijk “S/M”. 

Jij krijgt maar liefst 10% korting* indien je jouw kimono al besteld in PRE-ORDER. Dus ga snel naar de webshop, kies een stof en ga naar de kassa. Daar kan je de kortingscode PREORDER19 ingeven en de 10% gaat er meteen af!

Klik hier en ga naar de shop.

*geldig tot 1 september 2019

Geniet van de vakantie!

Ps: Werkte de link niet? Probeer het nog eens via: https://clefantwerp.com/shop/


Geef een reactie