CLEF Antwerp

CLEF Antwerp is een Antwerps kimono merk dat staat voor Clean Lifestyle – Ethical Fashion.

Met CLEF willen we op een zo duurzaam mogelijke manier kimono’s maken en verkopen die uniek zijn en mensen bewust doen nadenken over de aankoop van een kledingstuk.

We willen dat ze ‘klef’ zijn met de kimono die ze kopen en die dus niet na één seizoen weggooien. Onder duurzaamheid verstaan wij: de boodschap overbrengen van wat slow fashion is en dat goedkope kleding een reden heeft waarom het zo goedkoop is. We verschieten er vaak van hoe veel mensen zich hier nog steeds niet bewust van zijn.

Stijl

CLEF Antwerp mikt op een zoektocht tussen de dualiteit van Tokio. Enerzijds drukke straten, veel mensen en neonlichten in de stad en anderzijds het zen moment met de mooie bloesems die de straten vullen. Dit resulteert in een mix van luxe- en wellnessgevoel met een vleugje streetstyle en soms typografische prints.

Audrey

Van uit haar achtergrond als grafisch ontwerper die zich focuste op de mode- en lifestylesector is de liefde voor mode van de ontwerpster Audrey Govaerts meer en meer gegroeid. Sinds de nieuwe reeks ontwerp ze de prints helemaal zelf.

Winkel

De kimono’s zijn te koop via www.clefantwerp.com en in EDO Collective, Lange Koepoortstraat 64 in Antwerpen